31 december

Gott nytt år!
Om ca två timmar ska jag få skjuts till tåget av min låtsaspappa. I Örebro hoppar Clara på och 14:08 är vi framme i Enköping. Det ska bli så himla kul att fira med mina fina tjejer Clara, Alice, Mickan, Freddy och Malin. Plus Mickans kompisar såklart. Väskan är nästan färdigpackad (med två klänningar, skor, alkohol, bikini etc) och snart ska jag hoppa in i duschen. Dock är jag besviken på att jag inte hittat någon klänning. Letade hela dagen på stan med Emma igår, men den jag kikat ut på nätet från Vila finna inte i buktiker, suck! Får ta en gammal svart. Jag och Emma hade ändå en mysig dag med lunch, och strosande på stan. På kvällen åt vi jättegod middag med familjen och drack rödvin.
För ett år sedan på nyårsafton var vi hemma hos Pontus och åt middag och hade en riktigt rolig kväll, och för två år sedan firade jag nyår på Koh Phangan i Thailand (där bilderna är från). Det är svårt att slå det nyåret, men jag tror det kan bli riktigt bra i år med. Nästa gång vi hörs är det 2012, skönt!

29 december

Hej! Dagarna hemma rullar på. I tisdags var jag hos Linda och hälsade på i deras hus. Blev bjuden på lax, rotfrukter och fudge-tårta. På vägen hem svängde jag förbi Charlie och hälsade på honom och hans lilla ben. Igår åkte jag och mamma in till Hallsberg för att simma i Alléhallen. Vid 13 mötte jag upp Anna, Emma och Linda för lunch + fika på God smak, som på den gamla gymnasietiden. Jag tog några bilder på mobilen, men fattar inte hur man får in dom i datorn, hehe. Anna åkte tillbaka till Paris imorse, Linda har världens största och finaste mage, och Emma och jag ska dejta lite mer imorgon. Igårkväll blev jag och Emil biosugna, så vi tog med Oskar och gick på Stig-helmer. Inte min idé, men den var helt okej, faktiskt ganska rolig! Har precis bokat biljetter till Enköping på nyår, och nu ska jag till mormor och baka. Vi hörs!

27 december

Hej! Hoppas att ni haft en fin julhelg! Mina dagar har varit jättemysiga. I fredags (23:e) kom släkten från Uppsala hit; min moster med "kille", mina två kusiner Ida och Matilda plus Adam. Vi lagade julmat hela kvällen och innan vi gick och la oss provsmakade vi lite. Vi hann också med att klä granen hos mormor och morfar. På julafton gick jag och Matilda en långpromenad innan mormor och morfar och resten kom hit och vi åt jullunch. Sedan blev det Kalle, fika och julklappsutdelning. Jag är verkligen jättenöjd med allt jag fick! Bl a pengar, presentkort, morgonrock, brödrost, hår-saker, parfym och smyckesträd etc. På kvällen åt vi risgrynsgröt, drack glögg och kollade på Harry Potter. På juldagen åkte släkten från Uppsala hem och vi åt middag hos mormor och morfar. På kvällen åkte jag in till Örebro för juldagsutgång. Först var jag och Anna hos Emma, sedan tog vi taxi till Ida där resten av gänget var, och vid 20-tiden begav vi oss till vip-rummet på Strömpis. Vi var ca 30 personer som fick mat och egen bartenter. Så himla roligt att träffa alla!
Igår blev jag väckt tidigt för att jag, mamma och lillasyster skulle shoppa på Marieberg. Jag köpte Lee-jeansen (trots att de inte var rea), träningskläder och smink. På kvällen låg jag däckad i sofffan och kollade på film och åt mera julmat. Idag vaknade jag upp pigg och utvilad, så jag ska hälsa på Linda för att luncha och mysa :)
Min kameras batteri dog så det blev knappt några bilder på juldagen, men här är en på mina fina vänner Emil och Emma:

23 december

Julafton imorgon, vad snabbt dagarna går. I tisdagskväll kom jag till Åsbro och familjen. Blev så glad över snön, men nu håller det på att smälta bort. I onsdags shoppade jag julklappar med lillasyster i Örebro. Vi lunchade med mamma på Wobbler också. Nu är julklapparna klara, äntligen. På kvällen blev vi bjudna på mat hos mormor och morfar. Jag hjälpte dem att översätta en brev från deras släkting i USA, lite spännande :)
Igår städade jag huset och sen kom Emik hit och fikade lite innan vi åkte in till Marieberg. Inga julklappar denna gång! Emil köpte en snygg skjorta, jag en mössa. Men jag blev kär i ett par jättefina Lee-jeans! Kanske slår till nästa vecka. När jag kom hem på kvällen klädde vi den fina granen, mysigt. Idag ska vi laga all julmat för i eftermiddag kommer släkten. Men eftersom jag klantat mig och glömt ladda mobilen så stängde den av sig igår, och jag kan inte min pinkod. Har ringt till Telia imorse, men man måste tydligen legitimera sig för att få ut pin- eller puk-koden. SUCK! Därför måste jag åka in och trängas med alla människor i Marieberg idag IGEN.
Gammal bild på mig och Emil:


19 december

Det blev en mysig sista kväll i Linkan. Jag, Mickan och Clara har druckit lite te och fikat pepparkakor och pratat en massa. Vi måste ju passa på nu när vi inte ses på länge. Jag och Clara har i och för sig samma seminarietid imorgon och åker samma tåg hem till Närke, men Mikaela kommer vi inte träffa förrän nyår. Det blir förresten nyårsfirande i Enköping i år, ska bli så kul :)
Idag har vi också haft årets sista FBI-möte och spikat datum inför våren. Efter det diskuterade vi lite seminariefrågor och sen gick jag på spinning. När jag kom hem packade jag innan Clara och Mickan kom hit. Det blir lite stressigt imorgon efter seminariet som slutar halv tre och tåget som går 15:24, så jag måste verkligen vara helt färdigpackad.
Nej nu ska jag sova, är helt slut efter en bra helg! Bilden är från i fredags (stulen från Alice):

18 december

Hejhej! Vilken fin helg jag har haft. I fredags efter årets sista föreläsning körde jag ett bodypump-pass på Campushallen. På kvällen mötte jag upp Clara och Alice och gick på "Afterwork" på ett ställe på Stora torget. Vi åt jättegoda hamburgare och drack några glas vin. En riktigt mysig kväll hade vi! På lördagen tog jag bussen till Majelden dit Mimmi och Patrik flyttat. Vi fikade lussebullar och hade det trevligt. Sedan tog jag bussen till Alice där vi drack lite vin och jag fick en klänning av henne. Vid halv 8-tiden gick vi bort till Emil som hade förfest med folk i tvåan och ettan. Efter några timmar tog vi bussen in till stan och gick på NH. Tyvärr var det ganska folktomt där till en början, men vi hade riktigt kul ändå då vårt gäng säkert fyllde halva lokalen. Roligast var att träffa vår jättefulla och snygga "lärare", haha. När vi skulle hem var jag och Alice hungriga och gick till Donken innan vi gick hem till mig och sov. Idag har vi käkat frukost/brunch i Trädgårdsföreningen. Det är så himla mysigt där! Annars har jag ägnat söndagen åt att tvätta och prata julklappar med mamma. Jag måste verkligen sätta igång med att köpa julklappar snart! Men det blir nog på onsdag när jag kommit hem till Åsbro. Vi har bara ett seminarie kvar nu innan jul, så skönt!

14 december

Idag är jag så sjukt trött! Somnade vid två inatt och steg upp tidigt för att plugga. Har läst + antecknat inför seminariet imorgon. Även om det är väldigt intressant med bl a bostadspolitik och miljöpolitik så vill jag bara ha jullov nu! Dessutom har jag bakat en tacopaj då jag och Alice ska köra box + middag hos mig ikväll. Mysigt! Jag ska plugga lite mera hemma och sedan cykla iväg till skolan för lussefika med vår sektion FLiNS! De har bakat lussebullar och ska anordna lite tävlingar som jag siktar på att vinna då jag vill ha presentkortet som är vinst :)
Igår slutade vi skolan vid 17 och på kvällen kollade vi på Lucia-tåget på NH som Linneakören framförde. Väldigt fint och mysigt att äntligen få lite julstämning. För i Linköping är det varken kallt eller snö (vilket jag tycker är sjukt skönt, men ändå).
För övrigt är mitt öga helt återställt nu. Jag ser normal ut och ser normalt, haha. Väldigt skönt att den konstiga "inflammationen" ändå kom en söndag-måndag och inte på helgen.

12 december

Nu är jag elak, men jag skrattar ändå ihjäl mig.


12 december

Den här dagen är sämst! Jag vaknade upp imorse halvblind. Igår kände jag att ögat var lite ömt och rött, men det var inte alls så farligt. Under natten blev mitt öga jättesvullet och det gör ont och är sjukt fult! Bestämde mig för att inte åka till skolan då jag ändå inte skulle kunna se vad Janne skriver på tavlan och för att jag inte har lust att skrämma folk. Så den här måndagen har jag ägnat åt att sova, läsa/plugga lite, äta och kolla på tv. Jag som alltid är frisk brukar längta lite efter att vara sjuk så att får ligga en hel dag i sängen. Men nu, efter några timmar, är jag fruktansvärt uttråkad. Som tur är ser ögat lite bättre ut nu och jag kan öppna ögat helt, så svullnaden är nog på väg ner.
Helgen var betydligt bättre! I fredags var det som sagt dags för julbordet på HG! Det var riktigt god mat, fint Lucia-tåg av ettan med söta Erik som lucia, tal av lärare och rolig paketutdelning. Efter sittningen gick vi hem till Verro och Tiina för mellanfest innan vi gick tillbaka till HG och dansade till 3. På lördagen vaknade jag upp oförskämt pigg så jag gick på stan och shoppade skor och en julklapp till mamma. Sedan mötte jag upp Clara för en promenad. På kvällen skulle vi i FBI gyckla igen, den här gången på Pol. Kands. examenssitting. Efter "uppträdandet" mötte jag upp Mickan på Hemmakväll. Vi hyrde en konstig film och köpte godis. Skön lördag! Söndagen blev en vilodag och ett Bodycombat-pass med Mickan.
Tog inga bilder från julbordet, men däremot två stycken från mellanfesten:

8 december

Hej! Vilken mysig dag jag har haft! Alice kom till mig imorse för att äta frukost och plugga lite Cost-Benefit-analyser (samhällsekonomiska lönsamhetskalkyler). Även om vi inte visste riktigt hur vi skulle tänka så var det ganska intressant och kul. Det handlar typ om lönsamheten i ett projekt, om staten ska investera eller inte etc. Sedan mötte vi upp Clara och Mickan för shopping + fika på stan. Vi köpte bl a julklapp till julbordet som är imorgonkväll. Det ska bli så kul! Köpte också underkläder, strumpbyxor och andra tråkiga bra-att-ha-saker.
Igår efter skola + träning så gyckeltränade vi hemma hos Axel. Vi i FBI ska nämligen gyckla (sjunga sånger) som vanligt på julbordet. På kvällen var jag, Verro, Clara, Mikaela och Freddy bjudna hem till Oscar på middag som han och Emil bjöd på. De hade fixat så himla bra och gott! Vi fick kreolsk gryta med ris, sallad och vitlöksbröd, hallon med glass, och två sorters goda viner! Världens bästa killar och en riktigt bra onsdag!
Det händer så mycket kul just nu så jag känner mig glad typ hela tiden! Inte ens min otur igår kan förstöra. Det som hände igår var i alla fall att jag skulle hänga upp min tavla på den nymålade väggen (min lägenhet är ju ommålad). När jag försöker hänga upp tavlan så tappar jag den så att den svarta tavelramen gör svarta streck på den vita väggen!!! Dessutom hamnar tavelspetsen på mitt knä så att mina favorit-legging går sönder och mitt knä börjar blöda. SUCK! Men förutom det så är jag nöjd med att de målade här. Nu ser det mycket fräschare ut!
Här är två bilder från idag:

6 december

Åh! Jag kom hem från bion för en stund sen. Jag, Veronica, Tiina och Lovisa såg Breaking Down del 1. Den var så sjukt bra! Ni som inte sett den borde se den! Längtar till att sista filmen kommer..om ett år!!? Det var verkligen mysigt att gå på bio en tisdag och jag är så glad att jag hann från skolan och Suntrip-mötet. Nu börjar vi få koll på både dekor, lekar och grejer till tävlingen inför Suntrip. Äntligen går det framåt!
Nu har vi förövrigt börjat en ny kurs i nationalekonomi som verkar intressant och rolig. Den heter "Marknad och politik" och är tusen gånger mer intressant än statistik. Idag var vi också ute och informerade ettan om att söka till FBI 12/13. Kolla in fbilinkoping.wordpress.com/ för att se vad vi menar :)
Min lägenhet håller på att målas om. Den ska bli vit och fin! Men just nu lever jag i ett kaos med alla möbler i mitten av rummet, nästan inga lampor och med papper som skydd på golvet. Som tur är ska målaren vara klar imorgon! Jag sov hos Alice från igår till idag för att slippa att målaren stormar in här vid sju på morgonen. Det var riktigt mysigt med sleepover och på kvällen hann vi med både boxning och middag som den vanliga måndagstraditionen.
Jag har inte tagit så mycket bilder (ingaaa) på sista tiden så det får bli en bild från september på mig, Clara och Oscar! Jag tycker också att de lysande ögonen matchar filmen som vi såg idag, haha!

4 december

Igår skrev vi tentan i regressions- och tidsserieanalys så nu har känner vi oss SÅ.HIMLA.LEDIGA! Det är vi i och för sig inte, imorgon börjar nästa kurs men det känns redan lite som jullov. Därför ska jag bli bättre på att blogga nu! Igår efter tentan (taskigt att ha tenta en lördag för övrigt) så lunchade Lovisa, Clara, Mikaela, Alice och jag på stan. Grillbuffé för 99 kr!! Efter det unnade jag mig tenta-firande-shopping på H&M innan jag åkte iväg till Emil för lite förföris. För kl 17 var det nämligen dags för ekonomernas festerifest "Bakvänd jul". Det var lekar med öl, vin och shots innan vi fick julmat (som tyvärr var rätt äcklig haha). Det var hur som helst en rolig förfest och runt 8-tiden åkte vi hem till Lovisa för mellanfest innan Lussekraballen på Kårallen. Hade en jätterolig kväll som resulterade i att jag är lite trött idag. Jag och Clara har i alla fall varit duktiga och varit på promenad, och nu ikväll har hon, Mikaela, Verro och Oscar varit hemma hos mig på adventsfika. Skön söndag :) Jag ska nog snart sova för imorgon kl 07:00 kommer det en målerifirma hit, så bäst att jag är vaken då. Här kommer lite bilder från förra torsdagen och förra helgen när Emma var här på besök!
Sista bilden är rolig för Emma och jag försökte fånga killen bakom på bild (eftersom han var snygg) men jag tror att han efter ett tag förstod vad vi höll på med, haha!

RSS 2.0