30 mars

Imorse skrev vi tentan i Makroekonomisk teori och politik. Den kändes okej, hoppas att jag klarar den! Hur som helst så känns det JÄTTESKÖNT att den är gjord och att helgen blir pluggfri. Nu är det bara att vänta på resultatet och hålla tummarna. Efter tentan gick jag och Clara på stan. Det blev en del shopping för mig. Bl a en jeansskjorta och shorts från Monki, tröja och trosor från Bik Bok, en hårinpackning samt en present till Linus. Längtar tills jag får träffa Lindas lilla bebis :)
Sedan mötte jag upp Alice för att hyra film och handla på systemet inför imorgon. Efter det gick vi hem till mig och lagade kött till middag, nice efter tentan. "Jag saknar dig" heter filmen vi hyrde. Den var bra men sorglig. Till det drack vi ett glas vin och lyxade med godis. Nu är jag så trött och mätt så jag ska nog sova. Imorgon ska vi tävla/festa på DÖMD, en pilkastartävling + stor fest med Adrian Lux på Universitetet. Temat är Superhjältar så jag, Alice, Tiina och Julia ska vara utklädda till Sailor Moon. Redan klockan 9 imorgon bitti ska vi ses och börja med Scones och bubbel/drinkar. Det blir en lång och rolig dag! Hörs efter helgen!

27 mars

Det har varit en ganska tråkig dag med tentaplugg. Snälla ge mig fredag eftermiddag NU!
Två pinsamma och lite roliga saker har hänt idag:
1. Jag snubblar på Axels datorsladd och faller pladask på golvet. Det var inget litet fall, under en en riktigt störtdykning på mage typ. Det både lät och gjorde ont.
2. När jag nu ikväll stod i kassakön på Hemköp för att betala min Solo-tidning (inget på tv efter Top Model och orkar inte plugga) så säger tjejen i kassan hej till en person framför mig i kön som ska betala sina varor. Av någon konstig anledning svarar jag "HEJHEJ" högt och glatt. Folk vände sig om för att stirra och jag blir knallröd i ansiktet.
Jag tror att jag är lite trött och ska nu läsa min nya Solo och sen sova. Godnatt!

25 mars

Hej! Jag är alldeles seg efter för lite sömn senaste veckan. Det jag önskar mest just nu är att jag ska sova längre än till 06. Men solen lyser in i mina fönster så tidigt så det är omöjligt. Sedan önskar jag att tentan var skriven och att allt kändes ledigt och glatt. Men det kommer snart, så nu ska jag sluta gnälla. Jag har haft en lugn och skön helg utan fest och med en del plugg.
Fredag: Skola och sedan tjejmiddag hos mig med Alice, Mickan, Ellen och Clara. Vi lagade hemmagjorda hamburgare, pratade och spelade quiz.
Lördag: Morgonpromenad och frukost med Erik. Pluggande i solen. Bio på kvällen. Det blev den nya "Hotell Marigold", väldigt bra och mysig film.
Söndag: Promenad i solen med Alice och sedan plugg, matlagande och slappande framför tv:n.
Mamma är i Bryssel nu, jag måste säga att jag är lite avis. Vill också strosa runt i buktiker, äta musslor och dricka billig öl. Shoppingsugen är jag också, hoppas på till helgen efter tentan :) Kolla bara vad sugen man blir:

20 mars

En annan rolig nyhet är att jag har fått sommarjobb på Migrationsverket i Örebro i sommar. Jag var på intervju där förra veckan och det gick tydligen bra: jag är så glad!
Boxningen igår var extra jobbig då jag och Alice inte har gått på jättelänge. Efteråt så duschade vi och lagade sedan lax med ris hemma hos henne. Mysigt :) Idag har jag varit i skolan mellan 10 och 19 då vi hade föreläsning, plugg och sedan sektionsmöte. Nu ikväll ligger jag trött i soffan och har kollat på Top Model, synd att Nina åkte. Imorgon blir ännu en lång skoldag, lektion mellan 8-12, sedan plugg och sedan möte om våra utlandsstudier på eftermiddagen.
Ännu en bild från helgen (från Felicias kamera):

19 mars

Jag har haft en helt fantastisk helg i Malmö och Lund! Det var riktigt mysigt att träffa min pappa igen, hans tjej och dotter samt Matilda och hennes trevliga vänner. I torsdags åt vi indisk mat tillsammans med min pappas tjej Malou och hennes dotter Frida. På fredagen gick jag och pappa på stan, tog en promenad i Pildammsparken och åt Moules Frites till lunch. Det var första gången jag testade det, gud så gott med musslor tillsammans med pommes och aioli. Min nya favorit! På kvällen lagade vi middag hemma i lägenheten tillsammans med Malou och tittade på klassikern "The Green Mile". På lördagen fortsatte vi vår tradition att gå och simma tillsammans, det gör vi varje gång jag är i Malmö. Sedan blev det ett stop på Max innan jag mötte upp Matilda och Elin för ett glas vin på Lilla torg. Uteserveringspremiär, så mysigt. Efter det åkte vi till Lund för att handla mat inför kvällen. Vi hade nämligen middag och lite korridorsfest i Matildas korridor med massa roliga och trevliga människor. Runt 12 cyklade vi ner till Malmö Nation och dansade. Jag hade så himla kul! När det stängde blev det fyllemat och sen somnade vi hemma hos Matilda. På söndagen tog jag bussen tillbaka till Malmö och hängde med pappa och Malou på stan sista timmarna innan jag tog tåget hem till Linköping.
Idag har jag pluggat lite, packat upp väskan och ska laga lunch nu innan jag cyklar till skolan för föreläsning. Ikväll blir det box och middag hos Alice, vår trevliga måndagstradition som inte har blivit av på länge.
Lite bilder från helgen:

15 mars

Jag har en nyhet att berätta förresten: I höst blir jag turk, hihi. Ja det är faktiskt så att jag blev antagen till en utlandstermin i Istanbul. Deras universitet ska vara riktigt bra och staden verkar så fin, så det känns väldigt spännande!

14 mars

Helgen:
Fredagskvällen: Grekisk buffé och smarriga drinkar på Platå tillsammans med Mickan, Alice, Erik och hans två kompisar. Väldigt god mat och ett band som spelade gamla låtar.
Lördag dag: Jag och Alice tog bussen till Ikanohuset ute vid Tornby för att shoppa kläder, handla lite smått på IKEA och luncha.
Lördag kväll: Förfest hos Thomas som fick en rökmaskin i inflyttningspresent. Sedan var det dags för sportgalaNH på NH. Riktigt rolig kväll med mycket folk!
De senaste dagarna har rullat på. Jag har hunnit åka hem en snabbvisit för att gå på en jobbintervju i Örebro, träffa familjen och fika hos mormor och morfar. I tisdags var intervjun och jag vill SÅ gärna ha jobbet. Åkte tillbaka till Linköping efteråt och ägnade tisdagskvällen åt att tvätta i princip hela min garderob. Idag har vi haft en lång skoldag och nu ska jag strax börja packa för imorgon åker jag till min pappa i Malmö. Ska bli så skönt och kul att komma bort över helgen! Hoppas på fint väder och mycket kul :)
Indiskt i Malmö förra februari:

9 mars

Godmorgon! Idag är jag på bra humör; det är ju fredag! Ska snart sticka till skolan och plugga lite. I eftermiddag blir det ett pass afrodance och sedan någon slags företagspresentation ikväll hemma hos Freddy. Det ska bli intressant att få veta mer om vad hon sysslar med :)
Igårkväll hade vi en jättemysig tjejmiddag hos mig med plockmat. Bröd, räkor, aioli, skagenröra, ägg, grönsaker, korv och frukt. Mums! Det var jag, Mickan, Clara, Alice och Lovisa. Kändes verkligen som det var dags för en helkväll, för vi hade massa att prata om som vanligt, haha.

7 mars

PUH! Suntrip-helgen med flera dygns jobb är över. 2000 personer kom och festade på universitetet och vi som höll i festen är otroligt nöjda. Jag stod bland annat i garderoben och i en av barerna. Kl 8 i söndags morse var städningen klar och vi anordnare hoppade övertrötta in en bastu där vi shottade och drack öl och cider som blivit över. Runt halv ett orkade vi inte mer så jag, Alice, Linus och Emil cyklade fulla och trötta till Donken där vi åt lunch bland alla barnfamiljer, haha. När jag kom hem var jag jättesliten och ägnade söndagskvällen åt hyrfilm och alldeles för mycket godis. Så skönt att helgens jobb är över, men det har varit riktigt roligt också!
I måndags var det back to vanliga rutiner, vilket känns bra. Efter skolan städade jag lägenheten och sov tidigt. I tisdags (igår) efter en lång skoldag gick jag och Alice till gymmet innan vi lagade klyftpotatis och kyckling hemma hos mig. Och självklart kollade vi på Top Model, älskar det!
Idag började vi kl 8, sedan har jag gått en promenad i det soliga vädret med Mimmi. Synd att det var lite kallt och blåsigt bara. Vi gick till ett utkikstorn här i Linköping där jag aldrig varit, mysigt. I eftermiddag har jag försökt plugga lite, söka lite jobb och har nyss ätit middag i soffan. Imorgon ska jag till skolan för ett möte med Björn, lite plugg och på kvällen blir det kanske tjejmiddag :) Det är verkligen på tiden!

RSS 2.0